X

Vodafone Black Friday 2016 – reduceri la abonamente, telefoane si tablete

Vodafone Black Friday 2016 va incepe in cursul zilei de 18 noiembrie in aceasta pagina, si va avea promotii care vor fi disponibile pana in data de 20 noiembrie. Cei de la Vodafone au decis ca in cadrul Black Friday 2016 sa le ofere clientilor trei zile de reduceri in care sa poata profita de promotiile pentru abonamente, telefoane mobile, tablete, sau accesorii.

Vodafone Black Friday 2016 este organizat de catre operatorul de telefonie mobila atat online, cat si in magazinele din intreaga tara, reducerile fiind aceleasi. Spre deosebire de Orange Black Friday 2016, in cazul campaniei Black Friday a celor de la Vodafone nu avem detalii cu privire la promotiile care urmeaza sa ne fie oferite de catre magazinul online la noapte.

Pentru Vodafone Black Friday 2016 totul pare sa fie o necunoscuta in momentul de fata, iar asta in ciuda faptului ca mai toate magazinele au oferit detalii cu privire la ceea ce vor vinde la reducere. Cei de la Vodafone sunt ceva mai secretosi, insa nu cred ca asta va afecta in vreun fel sau altul vanzarile pe care magazinul urmeaza sa le inregistreze de Black Friday.

Vodafone Black Friday 2016 – reduceri la abonamente, telefoane si tablete

Avand in vedere ca Orange va avea reduceri de pana la 100% la abonamente de telefonie mobila, telefoane mobile, tablete, gadget-uri inteligente sau accesorii, cred ca Vodafone Black Friday 2016 ne va oferi acelasi lucru, insa este greu de spus daca dimensiunea reducerilor va fi cel putin similara precum in cazul celor de la Orange.

Indiferent de situatie, cred ca Vodafone Black Friday 2016 va avea reduceri foarte bune in aceasta pagina pentru toti cei care cauta acest lucru de la un operator de telefonie mobila. Cred ca veti gasi la operator tot ceea ce este potrivit pentru voi si in momentul in care reducerile vor fi anuntate, va voi anunta printr-un articol nou, sau direct in articolul pentru Black Friday 2016 live blog.

Disqus Comments Loading...