X

iPhone 8 concept cu ecran fara margini

Un nou concept al iPhone 8 a fost lansat in cursul acestei zile pe internet, iar el ne prezinta un smartphone cu adevarat interesant, dar probabi apropiat de ceea ce va lansa Apple. El a aparut intr-un moment in care tot mai multe zvonuri sugereaza faptul ca Apple va lansa un iPhone 8 cu un ecran care nu are margini, iar conceptul inglobeaza excelent asta.

Puteti vedea din imagini ca vorbim despre un iPhone 8 extrem de elegant al carui design se inscrie in tendintele normale ale companiei Apple. Practic, el seamana atat de bine cu ceea ce ar putea face Apple, incat pare greu de crezut ca iPhone 8 cu ecran fara margini ar putea arata cu mult diferit fata de ceea ce vedem in aceste imagini.

iPhone 8 urmeaza sa fie o versiune aniversara a iPhone si compania Apple ar urma sa sara peste denumirea iPhone 7S pentru a ni-l putea oferi. In aceasta idee, ne asteptam la un design spectaculos, foarte apropiat de ceea ce vedem in imaginile de mai jos, compania americana avand planuri extrem de mari pentru seria sa de smartphone-uri.

This post was last modified on nov. 23, 2016, 5:34 PM 17:34

Disqus Comments Loading...