X

McLaren confirma discutiile cu Apple

McLaren, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de automobile, a a fost la un moment dat in discutii cu Apple pentru o posibila investitie serioasa in companie. Primele informatii privind aceste discutii au aparut acum doua luni din doua surse diferite si de incredere, iar acum presedintele McLaren le-a confirmat deasemenea.

El sustine ca reprezentanti ai Apple au vizitat fabricile McLaren si au investigat proesele de asamblare pe care producatorul le foloseste in momentul de fata. In ciuda discutiilor avansate dintre cele doua companii, o propunere finala pentru o eventuala investitie, sau chiar achizitie, nu a fost facuta de catre compania Apple.

Confirmarea de astazi vine dupa ce acum cateva luni McLaren a afirmat ca nu se afla in discutii cu Apple, deci atunci a mintit, doar pentru ca acum sa confirme totul. V-am spus atunci ca zvonurile au totusi o sursa reala si McLaren nu spune adevarul, iar presedintele companiei a confirmat astazi acest lucru, dar si faptul ca o colaborare este imposibila.

Decizia celor de la Apple de a renuntat la o eventuala investitie in McLaren are cel mai probabil la baza anularea planurilor companiei de a mai fabrica o masina. Acum, ramane de vazut ce va mai face Apple in ceea ce priveste proiectul mentru dezvoltarea masinii sale, insa este clar ca McLaren nu mai face parte din planurile sale de viitor.

“There wasn’t a bid from Apple. They visited. We talked. We talked about what they did. We talked about what we did. They toured. It never matured to a definitive proposition.”

This post was last modified on nov. 19, 2016, 6:53 PM 18:53

Disqus Comments Loading...