X

Tarile cu cele mai multe decese generate de selfie-uri

 Cunoastem cu totii cazuri in care cei care isi faceau selfie-uri si-au pierdut viata, majoritatea in accidente stupide.

Unii se catara pe diferiti zgarie nori sau garnituri de trenuri pentru a-si face pozele cat mai “likeable”. Majoritatea insa au ghinionul sa alunece pur si simplu si sa moara astfel din cauza unui selfie.

 Indraprastha Institute of Information din Delhi si Carnegie Mellon University din Pittsburgh a realizat un studiu unde a analizat 127 de decese cauzate de selfie-uri, intre martie 2014 si septembrie 2016.  Majoritatea au avut loc in India, unde 76 de persoane si-au pierdut viata incercand sa faca selfie-uri interesante.

India este astfel, de departe, liderul acestui top, urmata de Pakistan, cu 9 morti. Statele Unite au avut 8 cazuri de morti cauzate de selfie-uri, in timp ce Rusia are sase decese din aceasta cauza.

15 decese din acest total de decese au fost cauzate de electrocutare, 12 persoane au fost lovite de trenuri iar 8 oameni si-au pierdut viata cazand de la mari inaltimi. De asemenea, cercetatorii au mai descoperit un aspect, putin surprinzator: barbatii sunt mai predispusi la selfie-uri periculoase decat femeile.

This post was last modified on nov. 20, 2016, 12:25 PM 12:25

Disqus Comments Loading...