X

Galaxy S7 Edge jet black apare in primele imagini

Galaxy S7 Edge jet black apare astazi in primele imagini la doar cateva zile dupa ce au aparut informatii privind faptul ca acest produs va fi lansat pe piata in luna decembrie. Cei de la Samsung vor sa profite de popularitatea iPhone 7 jet black, asa ca fura ideea celor de la Apple, asa cum fac intotdeauna, pentru ca nu sunt capabili sa faca singuri ceva cool sau revolutionar.

Revenind la subiect, in imaginile de mai jos puteti vedea cum arata Galaxy S7 Edge jet black, ele fiind furnizate de catre o sursa asiatica, locatia din care vin toate aceste informatii. In baza a ceea ce se vede, noul model de Galaxy S7 Edge va avea o carcasa care seamana foarte bine cu cea a iPhone 7 jet black, deci obiectivul Samsung va fi indeplinit.

Era si stupid ca Samsung sa nu copieze pana la capat culoarea si aspectul noilor iPhone 7 in aceasta versiune a Galaxy S7 Edge, asa ca nu exista diferente foarte mari. Apple spune ca terminalele vopsite in aceasta culoare sunt predispuse la zgarieturi si disparitia vopselei, iar in cazul Galaxy S7 Edge ar trebui sa fie aceeasi problema dupa lansare.

Galaxy S7 Edge jet black apare in primele imagini

Nu stiu cata lume se astepta ca Samsung sa produca si sa lanseze acest model al Galaxy S7 Edge pe piata, insa iata ca el intra in stadiile finale ale procesului de dezvoltare. Daca Samsung este serioasa si vrea sa il lanseze in decembrie, atunci el ar trebui sa fie deja pregatit pentru a intra in productie in vederea distributiei.

Teoretic, acest Galaxy S7 Edge jet black nu ar trebui sa coste mai multe decat modelele standard, insa daca Apple il ofera doar pentru anumite iPhone 7 si iPhone 7 Plus, oare Samsung va actiona diferit? Daca vrea sa faca aceasta culoare premium, Samsung va trebui sa copieze si aceasta strategie de marketing si cred ca o va face.

This post was last modified on nov. 23, 2016, 5:37 PM 17:37

Disqus Comments Loading...