X

Black Friday 2016 – reducerile in zeci de magazine online

Black Friday 2016 continua in acest weekend, o varietate de magazine online din Romania avand reduceri si in cursul urmatoarelor 3 zile, la fel precum saptamana trecuta. Era de asteptat ca acest lucru sa se intample, insa unele dintre ele nu le desfasoara sub titulatura Black Friday 2016, ci facand referire la luna decembrie si zilele speciale ce urmeaza.

Incepem cu cei de la Flanco, care au in aceasta pagina reduceri la mii de produse din propria oferta, exact precum cu doar o saptamana de zile in urma. Veti gasi promotii destul de bune la unele produse Apple, insa nu si la iPhone 7, asa ca va puteti bucura doar despre o serie limitata de promotii de care va puteti bucura in momentul de fata.

Daca sunteti in cautare de reduceri la iPhone 7, atunci cei de la eMAG au in aceasta pagina cateva modele cu pret redus pe care le puteti cumpara in momentul de fata. Telekom are deasemenea o campanie Black Friday 2016 extinsa in aceasta pagina si puteti gasi la ei o gama si mai variata de produse le care le puteti achizitiona la preturi foarte bune.

Black Friday 2016 – reducerile in zeci de magazine online

La Fashion Days gasiti deasemenea reduceri Black Friday 2016 in aceasta pagina, foarte multe produse fiind vandute cu preturi extrem de bune in momentul de fata. In continuare, cei de la evoMAG se gandesc la Mos Nicolae in aceasta pagina si au o gama foarte variata de reduceri la multe produse disponibile in oferta lor curenta.

In aceeasi idee, cei de la Cel.ro desfasoara in aceasta pagina o campanie extinsa de reduceri pentru sarbatorile lunii decembrie si preturile de vanzare sunt destul de bune. De reduceri mai bune la o serie de produse puteti beneficia la cei de la Elefant.ro, ei avand in aceasta pagina o campanie lunga de reduceri, care se intinde si in weekend.

Practic, inca exista zeci de mii de reduceri foarte bune pentru Black Friday 2016 de care puteti profita si puteti cumpara foarte multe produse la preturi extrem de bune acum.

This post was last modified on nov. 27, 2016, 6:41 PM 18:41

Disqus Comments Loading...