X

iPhone 8 – motivul folosirii unei carcase de sticla

Saptamana aceasta am vazut noi confirmari ale faptului ca Apple va folosi o carcasa din sticla pentru terminalele sale iPhone 8, ce vor fi lansate pe piata in toamna acestui an. Vorbim despre doua sau trei noi modele ale iPhone 8 care vor fi disponibile incepand din toamna anului viitor, doua dintre ele putand fi mai ieftine decat cele de anul acesta.

Totusi, elementul cheie al zvonurilor de saptamana aceasta are legatura cu faptul ca iPhone 8 va avea carcasa din sticla, de fapt toate modelele vor avea aceasta schimbare. Compania Apple o va face nu pentru ca vrea sa ne ofere din nou o carcasa din sticla, ci pentru ca vrea sa implementeze un sistem de incarcare fara fir pentru noul smartphone.

Desi diversi producatori Android au implementat aceasta tehnologie chiar daca terminalele lor au carcase din aluminiu, Apple vrea sa o faca usor diferit. Apple va folosi o carcasa din sticla pentru a ne putea oferi un sistem de incarcare fara fir care este mai rapid decat cele ale competitorilor, sau cel putin asta ne spun zvonurile aparute pana acum.

iPhone 8 – motivul folosirii unei carcase de sticla

Saptamana aceasta ni s-a spus ca Apple vrea sa implementeze acest sistem de incarcare rapida fara fir, ea putandu-ne, teoretic, incarca terminalele mai repede decat cablul standard. Detalii cu privire la acest sistem dezvoltat de catre compania Apple nu se cunosc, in afara faptului ca el ar trebui sa poata fi dezvoltat de catre cei de la pegatron, care asambleaza iPhone, iPad si nu numai.

Cum va crea Apple acest sistem pentru iPhone 8 este greu de explicat, insa deocamdata vorbim doar despre zvonuri privind prototipuri aflate inca in dezvoltare. In ciuda acestui lucru, implementarea unui sistem de incarcare fara fir pare cat se poate de sigura in momentul de fata, dar ramane de vazut cat de rapid se va face incarcarea.

Disqus Comments Loading...