X

Apple va deschide un centru de cercetare si dezvoltare in Indonezia

Compania Apple va investi o suma serioasa de bani in deschiderea unui centru de cercetare si dezvoltare in Indonezia, informatia fiind confirmata de catre un website local. Acesta va fi doar unul dintre centrele pe care compania Apple le dezvolta in momentul de fata, ea avand proiecte inclusiv in India, China, sau Japonia, pentru centre similare.

Centrul de date din Indonezia va fi deschis in orasul Jakartha in cursul anului viitor, ministru dezvoltarii din Indonezia confirmand faptul ca proiectul a intrat in stadiul final de dezvoltare. Acelasi ministru a afirmat ca Apple va dezvalui locatia centrului de cercetare si dezvoltare in cursul lunii urmatoare, atunci urmand a incepe si procedura de angajari.

Apple si-a cam facut un obicei din a deschide centre de dezvoltare, sau alte proiecte similare, in Italia finantand unul care ii ajuta pe studentii din Napoli sa invete sa dezvolte aplicatii. Totusi, pentru cele din Asia vorbim despre un scop diferit, Apple incercand sa atraga bunavointa autoritatilor locale cu privire la vanzarea produselor sale.

Indonezia este a patra tara, ca marime, de pe planeta, Apple urmand a primi de la guvernul local acceptul de a vinde produse LTE in tara fara unele taxe de import. Cu 260 de milioane de locuitori, Indonezia este o tara importanta pentru Apple si iata ca americanii vor investi sume serioase pentru a se asigura ca-si vor putea vinde terminalele ieftin acolo.

Giant tech company Apple Inc will set up R&D centers in early 2017. Communication and Information Minister Rudiantara said that the preparation of the project development has progressed to the final stage.

Disqus Comments Loading...