X

Galaxy S8 va avea difuzoare stereo, ca iPhone 7

Galaxy S8 va avea difuzoare stereo, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, iar desi nu vom vedea o camera duala in acest smartphone, iata ca va avea totusi ceva al iPhone 7. S-a speculat ca Samsung va implementa o camera duala in Galaxy S8, insa zvonuri recente au anulat aceasta speranta, coreenii avand alte planuri pentru terminal.

Mai exact, Galaxy S8 va avea difuzoare stereo pentru a oferi o experienta audio cel putin la fel de buna precum cea de care beneficiaza clientii iPhone 7. Compania Samsung nu va folosi difuzoare ale Harmann, cumparata recent, insa chiar si asa, va oferi o experienta extrem de interesanta pentru a asculta muzica, sau a reda filme pe terminale.

Compania Apple a implementat in iPhone 7 difuzoare stereo, unul ramanand in pozitia standard de la baza carcasei, cel de-al doilea fiind integrat langa cel pentru apeluri telefonice. Aceasta schimbare a fost extrem de apreciata de catre clientii iPhone 7, iar cei care vor cumpara Galaxy S8 vor beneficia de o schimbare similara incepand din 2017.

Galaxy S8 va avea difuzoare stereo, ca iPhone 7

Galaxy S8 va fi primul smartphone Samsung care va avea difuzoare stereo, iar asta este cu siguranta un motiv pentru a lua serios in calcul o achizitie. Conform celor mai recente zvonuri aparute, Samsung ar intentiona sa lanseze doua modele ale Galaxy S8, unul cu ecran de 6.2 inch, dar fara margini, plus altul cu ecran curbat de 5.7 inch.

SM-G950 si SM-G955 sunt numele de cod ale celor doua modele ale Galaxy S8 aflate in proces de dezvoltare in momentul de fata in cadrul companiei Samsung. Ambele au ecrane cu margini extrem de subtiri, insa si noi tipuri de procesoare care ar trebui sa le ofere performante de top dupa lansarea oficiala pe pietele globale.

Snapdragon 830 si Samsung Exynos 8895 urmeaza sa fie cele doua chip-uri folosite de catre Samsung pentru Galaxy S8, ele fiind produse folosind un proces de fabricatie de 10nm. Terminalele vor avea deasemenea cate 6 GB RAM si, teoretic, ar trebui sa fie prezentate oficial in cadrul Mobile World Congress 2017 din luna februarie.

This post was last modified on dec. 6, 2016, 9:27 AM 09:27

Disqus Comments Loading...