X

Apple si Google lucreaza cu LG la ecrane pliabile

O colaborare complet neasteptata intre Apple, Google si LG Display urmeaza sa aduca ecrane OLED pliabile pentru o varietate de companii incepand cu anul 2018. Obligata sa lucreze acum cu Samsung, compania Apple cauta sa aduca si alti parteneri in productia OLED, astfel ca impreuna cu Google ajuta LG Display sa faca acest pas anul viitor.

Separat de Apple si Google, se pare ca inclusiv Microsoft ar fi interesata sa participe deoarece are nevoie de ecrane pentru viitoarele modele de produse din linia Surface. Vorbim aici despre companii extrem de puternice care colaboreaza cu LG Display si nu cu Samsung pentru a fabrica ecrane OLED plaibile, ar asta spune foarte multe.

Apple vrea ecrane OLED pentru iPhone 8 si viitoarele modele ale iPhone, in timp ce Google vrea aceste ecrane pentru seria Pixel, iar despre Microsoft v-am spus deja. Cei de la LG Display sunt de acord sa faca investitii masive pentru a fabrica ecrane OLED pliabile, iar cu asemenea companii in spate, investitiile vor fi cu siguranta recuperate.

Aceste ecrane OLED pliabile ar urma sa fie folosite in gadget-uri care se pliaza, insa deocamdata nu se stie clar ce idei are fiecare companie in parte pentru ele. Samsung dezvolta de ceva vreme asemenea ecrane OLED, insa ar putea ramane fara potentiali clienti daca Apple, Google si Samsung aleg sa colaboreze cu LG Display pentru asemenea componente.

“It is confirmed that LG Display has partnered up with Apple and google and is developing ‘out-foldable’ displays for Smartphones. It is going to start mass-producing them in 2018 and supply them to Apple, Google, and Microsoft. It is predicted that Samsung Display and LG Display will compete against each other in order to grab upper hands in markets for foldable displays.”

This post was last modified on dec. 16, 2016, 5:37 PM 17:37

Disqus Comments Loading...