X

Google Pixel are probleme majore cu difuzorul

Google Pixel si Pixel XL au o problema serioasa cu difuzorul principal, iar clipul video de mai jos demonstreaza foarte clar ceea ce trebuie sa suporte utilizatorii. Puteti vedea ca vorbim despre sunete distorsionate redate de catre difuzorul principal al acestor smartphone-uri Google, problema fiind la ambele modele, fara vreo diferenta intre ele.

Problemele au fost descoperite de catre o persoana care a detinut nu mai putin de 4 modele de terminale Google Pixel XL, 3 dintre ele fiind unitati inlocuitoare. In baza faptului ca a inlocuit 3 unitati ale Google Pixel XL si toate au avut probleme, putem trage concluzia ca problema este una care tine de felul in care a fost conceput terminalul si nu un defect de productie.

Sunetele distorsionate sunt redate de catre difuzor cand acesta este setat la valoarea maxima, sau la una apropiata de cea maxima, trailerul pentru filmul Mumia relevand problema pentru multi. Teoretic, setarea volumului difuzorului Google Pixel la o valoare de minim 80% reda sunete distorsionate, iar aceasta este o problema majora pentru terminal.

Google Pixel are probleme majore cu difuzorul

Problema difuzorului Google Pixel este raportata la scara larga de catre cei care ii seteaza valoarea la un nivel aproape de maxim, insa Google nu a recunoscut-o inca. Desi compania americana nu a facut vreo afirmatie cu privire la aceasta problema, unii spera ca ea ar putea fi rezolvata printr-o actualizare software lansata de catre compania Google pentru Google Pixel.

In clipul video de mai jos veti vedea Google Pixel testat in comparatie si cu alte smartphone-uri Android cu aceeasi aplicatie folosita pentru a demonstra problema. Pe alte terminale Android sunetele redate de catre difuzor sau difuzoare nu sunt distorsionate, insa Google Pixel nu pare sa fie capabil sa redea sunetele fara probleme.

Acestea fiind spuse, iata ca si Google Pixel poate avea probleme serioase de functionare, dar poate ca acest lucru este normal dintr-un smartphone ce face parte dintr-o prima serie.

This post was last modified on dec. 19, 2016, 9:12 AM 09:12

Disqus Comments Loading...