X

AirPods – testul rezistentei la impact si apa

AirPods au fost lansate in mod oficial in cursul zilei de ieri in magazinele Apple din lumea intreaga, foarte multi clienti ai companiei intrand in posesia noilor produse. Vorbim despre o pereche de casti Bluetooth care au o multitudine de tehnologii noi implementate de catre compania Apple, iar mai jos vedeti cat de bine rezista ele la impact si contactul cu apa.

Dupa cum probabil va imaginati deja, castile AirPods ale companiei Apple nu sufera absolut deloc daca sunt scapate din urechi in timpul plimbarilor noastre. Era de altfel usor de imaginat ca AirPods nu vor fi afectate de impact, chiar daca sunt scapate de la peste 1 metru si jumatate inaltime, iar de asta nu trebuie sa va ingrijorati in vreun fel.

In ceea ce priveste contactul cu apa, AirPods sunt la fel de rezistente, ele functionand fara probleme chiar si dupa o spalare intr-o masina de spalat. AirPods se incarcau fara probleme dupa ce au fost scoase din masina de spalat, iar calitatea sunetului redat prin ele nu pare sa fi fost afectata, desi cutia in care au fost puse la spalat a fost complet scufundata in apa.

Acestea fiind spuse, castile AirPods sunt foarte rezistente, atat la impact, cat si la contactul cu apa.

This post was last modified on dec. 20, 2016, 9:20 AM 09:20

Disqus Comments Loading...