X

iPhone 8 si iPhone 7S – productia confirmata de Wistron

iPhone 8 si iPhone 7S par sa fi fost confirmate de catre un partener al companiei Apple, care asambleaza in momentul de fata unele dintre produsele americanilor. Mai exact, cei de la Wistron, care fabrica iPhone SE in momentul de fata, au confirmat faptul ca au reusit sa contracteze de la Apple comenzi pentru a fabrica viitoarele iPhone 7S si iPhone 8.

Conform presei din China, Wistron se va alatura companiilor Foxconn si Pegatron, care asambleaza iPhone 7 in momentul de fata, deci Apple are nevoie de mai multa capacitate de productie. Cu trei modele noi ale iPhone pregatite pentru lansare in 2017, compania Apple se va folosi de cei de la Wistron pentru a-si multumi clientii care-i cauta cu nerabdare terminalele.

Apple vrea sa aiba mai multe unitati ale iPhone 8 si iPhone 7S disponibile pentru vanzare in magazine in momentul lansarii, comparativ cu lansarile facute in 2015 si 2016. In aceasta idee, cei de la Wistron primesc contracte pentru productia terminalelor principale, iar pentru asta vor investi 135 de milioane de dolari in cresterea capacitatii de productie a unei fabrici.

iPhone 8 si iPhone 7S – productia confirmata de Wistron

Daca informatiile de astazi sunt adevarate, atunci aceasta va fi prima oara cand Wistron va fabrica un iPhone premium pentru Apple, iPhone 8 si iPhone 7S urmand a fi lansate in tandem. Pana acum cei de la Wistron s-au ocupat de productia terminalelor iPhone din plan secund, iar asa au ajuns la ei comenzi pentru iPhone SE, sau iPhone 6, dupa ce iPhone 6S a fost lansat.

Vorbim totusi despre doar una dintre confirmarile privind productia iPhone 8 si iPhone 7S, iar asta pentru ca alte zvonuri au afirmat acelasi lucru in legatura cu Foxconn si Pegatron. Pe masura ce apar tot mai multe zvonuri cu aceleasi detalii, este tot mai clar ca Apple va lansa atat un iPhone 8, cat si un iPhone 7S pentru utilizatorii sai, asa ca ramane doar sa vedem cand vor veni toate.

Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut ce calitate vor avea terminalele iPhone 8 si iPhone 7S fabricate de catre cei de la Wistron.

This post was last modified on dec. 29, 2016, 5:51 PM 17:51

Disqus Comments Loading...