X

Cydia beta pentru iOS 10 a fost lansata

Cydia beta pentru iOS 10 a fost lansata de catre creatorul aplicatiei in cursul acestei zile, noua versiune fiind gandita special pentru solutia de iOS 10.1.1 jailbreak Yalu. Vorbim despre o versiune a Cydia care a fost optimizata pentru a functiona pe iOS 10 si terminalele cu chip de 64 biti care il ruleaza, deci implicit inclusiv pe terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus lansate in septembrie.

Aceste din urma dispozitive nu aveau suport oficial pentru Cydia in iOS 10, asa ca aplicatia functiona cu diverse probleme, iar versiunea beta nu este 100% buna. Chiar daca versiunea beta a Cydia pentru iOS 10 rezolva multe probleme de functionare, ea nu este totusi 100% lipsita de buguri, asa ca va puteti astepta la diverse probleme in timpul utilizarii.

In momentul de fata, aplicatia Cydia este disponibila in versiunea 1.1.28 si cea de-a treia beta, deci vor mai urma altele in perioada urmatoare. Saurik, creatorul Cydia, a incercat sa rezolve cat de multe probleme ale aplicatiei Cydia inainte de a oferi aceasta versiune beta catre publicul larg, asa ca va trebui sa suportati ceea ce ea nu rezolva, sau aduce.

Aceasta versiune beta a Cydia pentru iOS 10 poate fi instalata dintr-un repo special al Cydia, iar instructiunile de mai jos va vor ajuta :

  1. Deschideti aplicatia Cydia.
  2. Adaugati sursa : http://apt.saurik.com/beta/cydia-arm64/.
  3. Instalati Cydia Installer 1.1.28-b3(sau o versiune beta mai noua daca cititi articolul mai tarziu).
  4. Faceti respring terminalului vostru daca aplicatia va cere asta.

Dupa urmarea tuturor pasilor veti avea noua versiune a Cydia instalata in terminalele voastre si va veti putea bucura de ea daca aveti iOS 10.1.1 jailbreak facut. Avand in vedere ca vorbim despre o versiune beta a aplicatiei Cydia, ea va mai fi actualizata in perioada urmatoare, iar toate versiunile noi vor fi disponibile pentru instalare tot prin Cydia.

This post was last modified on dec. 30, 2016, 6:48 PM 18:48

Disqus Comments Loading...