X

Un Galaxy S6 a explodat langa un bebelus de 6 luni

Samsung incheie anul in ton cu toate problemele pe care le-a avut in ultima perioada, un Galaxy S6 explodand in preajma unui bebelus in varsta de numai 6 luni. Incidentul a avut loc in Ajunul Craciunului in Marea Britanie, insa informatiile au fost publicate abia in Ajunul Anului Nou, familia trecand printr-o sperietura serioasa din cauza terminalului.

Acest Galaxy S6 fusese lasat la incarcat in preajma copilului de catre mama acestuia, ea auzind o pocnitura venind din acea camera inainte de a fugi spre copil. Cand a ajuns langa el, a observat ca terminalul Galaxy S6 scotea scantei si fum, asa ca a luat copilul de langa dispozitiv si a fugit din casa, sotul sau scotand terminalul din priza.

In ciuda acestui lucru, focul de artificii generat de catre terminalul Galaxy S6 a generat unele arsuri pentru patul pe care era plasat, insa macar copilul a fost ferit de vreo rana serioasa. Totusi, acest incident pune din nou in discutie siguranta in care se afla persoanele care folosesc terminalele companiei Samsung in viata de zi cu zi.

In stilul sau caracteristic, compania Samsung a publicat un comunicat de presa in care afirma ca seria Galaxy S6 nu are probleme si realitatea este ca daca ele ar fi existat, am vazut multe cazuri pana acum. Totusi, in ultima perioada am auzit mai multe cazuri de terminale Galaxy S6 care au explodat in timpul incarcarii, dar deocamdata nu vorbim despre o “epidemie”.

“It wasn’t really loud, but it was enough to make me go straight back into the bedroom to see what it was. There was a flame coming from the phone and sparks flying everywhere. They looked like fireworks. I grabbed the baby and ran outside and my husband Tim unplugged the phone.”

This post was last modified on dec. 31, 2016, 9:45 AM 09:45

Disqus Comments Loading...