X

CES 2017: L’Oreal lanseaza prima perie de par inteligenta

CES 2017 ne aduce de la Withings si L’Oreal prima perie inteligenta care se poate conecta cu iPhone, sau orice alt smartphone, pentru o varietate de functii. Peria celor de la L’Oreal si Withings se interconecteaza prin Wi-Fi, cu iPhone, sau terminalele Android, si desigur ca are o aplicatie dedicata in care afiseaza datele inregistrate si poate fi controlata.

Conform Withings si L’Oreal, peria inregistreaza modul in care noi ne periem zilnic si ne ofera sugestii pentru a imbunatati modul in care avem grija de parul nostru. Peria L’Oreal are un microfon, un accelerometru, un giroscop si divesi alti senzori, toti acestia lucrand impreuna pentru a analiza modul in care ne periem parul in viata de zi cu zi.

Peria L’Oreal poate interpreta presiunea aplicata in timpul perierii si isi poata da seama daca periem par uscat, ori umed, toate aceste date fiind inregistrate in aplicatia pentru iPhone. L’Oreal a gandit peria pentru a functiona cu doua baterii AA, ele oferind energie necesara functionarii timp de 6 luni, deci nu trebuie sa va faceti griji cu ea.

Peria celor de la L’Oreal si Withings va costa 200 de dolari in momentul in care va fi lansata pe piata, deci nu oricine va fi chiar atat de dornic sa o cumpere. Chiar si asa, vor exista destule persoane care vor cheltui aceasta suma de bani pentru a avea o perie de par inteligenta.

This post was last modified on ian. 4, 2017, 1:32 PM 13:32

Disqus Comments Loading...