X

Digi Mobil – 1 milion de clienti portati in retea

Digi Mobil a anuntat la inceputul acestui an faptul ca a reusit sa convinga 1 milion de romani sa se porteze in reteaua sa de-a lungul anilor. Vorbim despre 1 milion de clienti care au parasit Telekom, Orange si Vodafone si au ales Digi Mobil de-a lungul anilor, insa e greu de spus cati au mai si ramas in retea, pentru ca Digi Mobil nu a dezvaluit si rata de retentie.

Chiar si asa, vorbim despre 1 milion de clienti care cel mai probabil s-au saturat de preturile mari cerute pe abonamente de catre Orange, Vodafone si Telekom. Daca este sa fim sinceri, Digi Mobil nu este ales pentru calitatea serviciilor, ci doar pentru ca ofera servicii extrem de ieftine, lucru cautat de catre foarte multe persoane in momentul de fata.

Digi Mobil a investit multi bani in imbunatatirea infrastructurii retelei din Romania, iar asta desi inca mai are un acord cu Vodafone pentru a-i folosi reteaua nationala. Cei peste 1 milion de clienti care s-au portat in reteaua Digi Mobil se bucura de preturi foarte mici pentru servicii, dar si de calitate pe masura preturilor platite la operator.

Digi Mobil – 1 milion de clienti portati in retea

Digi Mobil este unul dintre cei 4 mari operatori de telefonie mobila din Romania, insa dintre ei are cea mai mica acoperire 2G/3G/4G pentru tara noastra. Chiar si asa, a reusit sa atraga foarte multi clienti de la concurenta, atat de multi incat i-a fortat pe acestia din urma sa isi reduca serios preturile pentru abonamentele oferite publicului larg.

Desi Digi Mobil nu are cea mai buna calitate a serviciilor, operatorul trebuie totusi laudat pentru ca reusit sa reduca substantial preturile abonamentelor telecom in Romania. Daca Digi Mobil nu ar fi oferit servicii ieftine si nu ar fi atras atat de multi clienti de la concurenta, preturile nu ar fi scazut atat de mult, apropiindu-se de cele ale Digi Mobil.

Avand in vedere succesul avut in ultimii ani, este usor de ghicit ca Digi Mobil isi va continua strategia pentru a atrage mai multi clienti in propria retea.

This post was last modified on ian. 4, 2017, 2:46 PM 14:46

Disqus Comments Loading...