X

Samsung Galaxy S8 – primele presupuse imagini

Samsung Galaxy S8 apare astazi in primele presupuse imagini venite de la o sursa care nu are chiar atat de multa credibilitate. In ciuda acestui lucru, ele seamana destul de bine cu ceva ce ar putea lansa compania coreeana pe pietele globale, asa ca imaginile sunt privite ca fiind cat se poate de credibile, cel putin pana la aparitia altora mai bune.

Veti vedea in imaginile de mai jos un Samsung Galaxy S8 care nu are buton Home, asa cum ni s-a spus deja intr-o varietate de zvonuri aparute pana in prezent. Daca aceste imagini cu Samsung Galaxy S8 sunt adevarate, atunci terminalul urmeaza sa fie cu adevarat impresionant in momentul in care va fi lansat pe pietele globale de catre Samsung.

Samsung Galaxy S8 are ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei, iar in partea superioara exista foarte putina margine intre carcasa si ecran. Toate aceste schimbari pentru Samsung Galaxy S8 au fost anuntate intr-o varietate de zvonuri, asa ca nu este absolut deloc greu de crezut ceea ce vedem in imaginile aparute in cursul acestei zile.

Samsung Galaxy S8 – primele presupuse imagini

Carcasa terminalului Samsung Galaxy S8 prezentat in aceste imagini este extrem de similara cu cea a altor modele lansate de catre compania Samsung. Mai mult decat atat, carcasa Samsung Galaxy S8 nu are un cititor de amprente montat, asa cum sugerau anumite zvonuri, deci el ar putea fi integrat sub ecran pentru a scana amprentele utilizatorilor.

Per total, aceste imagini ne arata un Samsung Galaxy S8 care va indeplini multe dintre visele clientilor Samsung, acestia sperand de mult sa vada un asemenea dispozitiv Desigur ca este necesar ca Samsung Galaxy S8 sa fie si lipsit de probleme, altfel el va sta din nou in mijlocul unui imens scandal care va afecta si mai mult imaginea Samsung.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceste presupuse prime imagini cu Samsung Galaxy S8 ?

This post was last modified on ian. 4, 2017, 2:14 PM 14:14

Disqus Comments Loading...