X

Studentilor li se interzice activarea Touch Bar a MacBook Pro in examene

Noul Touch Bar al MacBook Pro 2016 a uimit foarte multa lume in momentul lansarii pe pietele globale de catre compania Apple si este folosit de catre foarte multe persoane. Printre acestea se numara si studentii, iar unii dintre ei par sa fie tentati sa foloseasca Touch Bar si in timpul examenelor, asa ca o interdictie a fost impusa impotriva acestora.

Mai exact, toti cei care doresc sa sustina examenul de barou in Carolina de Nord trebuie sa aiba Touch Bar complet dezactivat pe MacBook Pro 2016 daca intentioneaza sa foloseasca laptop-ul in examen. Masura este una menita sa impiedice eventuale tentative de frauda, lucru pe care foarte multi incearca sa il faca printr-o gama foarte variata de metode.

Reprezentantii baroului ofera inclusiv detalii cu privire la modalitatile prin care Touch Bar poate fi complet dezactivat pe MacBook Pro 2016 de catre sustinatorii examenului. Separat de acest lucru se pare ca toate laptop-urile vor fi examinate de catre o companie angajata de catre organizatori pentru a se asigura ca Touch Bar este dezactivat, asa ca nimeni nu va “scapa” fara functia dezactivata.

“This is a notice for all applicants who will be using their laptop at the February 2017 North Carolina Bar Examination. If you are planning to use the newest version of the Mac Book Pro with Touch Bar, you will be required to disable the Touch Bar feature prior to entry into the Bar Examination Site.”

This post was last modified on ian. 30, 2017, 8:34 PM 20:34

Disqus Comments Loading...