X

iOS 10.2 jailbreak – problema certificatelor va fi rezolvata

Daca nu sunteti multumiti de faptul ca trebuie sa actualizati o data pe saptamana certificatul pentru folosirea solutiei de iOS 10.2 jailbreak, ei bine iata ca va exista o solutie si pentru asta. Mai exact, creatorul solutiei de iOS 10.2 jailbreak sustine ca va fi lansata in curand o rezolvare pentru aceasta problema, dar ca ea va necesita inca minim o saptamana de dezvoltare.

Desigur ca el nu a dezvaluit si eventuale detalii cu privire la solutia care va fi oferita pentru aceasta problema, asa ca ramane de vazut in ce anume va consta asta. In momentul de fata certificatul folosit de catre aplicatia Yalu pentru jailbreak expira intr-o saptamana, asa ca procedura trebuie refacuta, insa partea buna este ca totul va fi imbunatatit.

In mod normal solutiile trecute de jailbreak nu aveau nevoie de certificate, insa incepand cu iOS 9 manipularea certificatelor de dezvoltator a devenit singura solutie de a face jailbreak. Practica a continuat inclusiv in iOS 10, dar iata ca in curand vom avea o rezolvare inclusiv pentru aceasta problema si va voi anunta cand ea va fi disponibila.

Disqus Comments Loading...