X

iOS 10.3 arata aplicatiile incompatibile

iOS 10.3 beta 3 incepe sa afiseze aplicatiile care nu vor mai fi compatibile cu viitoarele versiuni ale sistemului de operare i nu vor mai putea fi rulate. V-am spus acum cateva saptamani ca iOS 10.3 aduce o schimbare pentru aplicatii si ne spune ca incepand cu iOS 11 unele dintre ele nu se vor mai deschide in terminalele noastre pentru ca nu sunt compatibile.

Vorbim despre aplicatii care nu sunt optimizate pentru a functiona pe iDevice-uri care au chip-uri de 64 biti, iar incepand cu iOS 11 ele nu vor mai rula pe aceste terminale. Pentru a forta utilizatorii sa le actualizeze, dar si pentru a anunta utilizatorii, incepand cu iOS 10.3 beta 3 compania Apple le listeaza pe cele incompatibile in viitor.

Vorbim despre un meniu special pe care compania Apple il are inclus in meniul Settings > General > About > Applications, Configurari > General > Informatii > Aplicatii. In acest meniu veti avea o interfata precum cea de mai jos, care va spune ce aplicatii nu sunt optimizate pentru chip-urile de 64 biti si daca pentru ele exista actualizari.

Daca toate aplicatiile instalate in terminalele voastre sunt optimizate pentru chip-urile de 64 biti, atunci nu veti vedea vreuna listata acoli. Schimbarea este una normala pentru cei de la Apple, ei avand obiceiul de a forta utilizatorii sa faca exact ceea ce doreste ea, asa ca de acum vom vedea tot mai multe aplicatii actualizate.

This post was last modified on feb. 20, 2017, 9:00 PM 21:00

Disqus Comments Loading...