X

Utilizatorii iPhone ironizeaza des utilizatorii Android

Un studiu desfasurat recent in SUA dezvaluie faptul ca utilizatorii iPhone critica mai des utilizatorii Android decat viceversa, chiar si in cazul intalnirilor amoroase. Conform acestui studiu, exista de 21 de ori mai multe sanse ca utilizatorii iPhone sa-si priveasca in mod negativ un prieten/partener decat viceversa, doar pentru ca folosesc un terminal Android.

In cazul utilizatorilor Android procentul este ceva mai mic, dar nu chiar atat de mic precum v-ati imagina, acestia ironizandu-i deasemenea pe cei care folosesc iPhone. Practic, in cazul unei intalniri amoroase, vorbim despre faptul ca persoanele care folosesc iPhone nu isi prea mai invita partenerul/a la o a doua intalnire daca acesta/aceasta din urma foloseste un terminal Android.

Daca persoana respectiva mai are si un ecran crapat, atunci sansele ca o a doua intalnire sa se intample scad dramatic, femeile avand sanse de 86% sa refuze o a doua intalnire. Practic, orice barbat care are un smartphone Android, care mai are si un ecran crapat, isi cam poate lua adio de la viata amoroasa pana rezolva situatia si-si cumpara un iPhone.

Vorbim aici despre un studiu desfasurat in SUA, deci este greu de spus in ce masura se aplica el pentru Europa, insa sansele sunt destul de mare ca situatia sa fie identica si in cazul europenilor. In general, utilizatorii iPhone privesc “de sus” utilizatorii Android, iar femeile asociaza iPhone cu “starea materiala buna”, asta in principal din cauza pretului mare de vanzare al iPhone.

This post was last modified on feb. 20, 2017, 3:16 PM 15:16

Disqus Comments Loading...