X

Apple nu va lansa un competitor Amazon Echo

Cu doar cateva luni in urma au aparut zvonuri care sugerau faptul ca Apple va lansa un competitor pentru Amazon Echo, adica un gadget pentru casele inteligente. Acest produs Apple ar fi urmat sa poata fi controlat cu ajutorul Siri si s-ar fi interconectat cu alte gadget-uri inteligente din casa pentru a le controla in baza unor simple comenzi vocale.

Cu 11 milioane de Amazon Echo vandute in lumea intreaga, cei de la Amazon au impulsionat compania Apple sa creeze un produs concurent similar. Apple a avut in dezvoltare un concurent pentru Amazon Echo timp de mai bine de 1 an de zile, insa managerii Apple au dat de inteles ca in final intentia companiei nu este de a lansa asa ceva.

Desi Apple vrea ca Siri sa controleze casele inteligente, se pare ca americanii intentioneaza sa pozitioneze iPhone si iPad ca gadget-uri centrale pentru aceste task-uri. Mai exact, Apple vrea ca prin iPhone si iPad utilizatorii sa controleze orice gadget inteligent din casa multumita HomeKit, o platforma de interconectare intre iDevice-uri si gadget-uri inteligente.

Un produs tert pentru aceasta functionalitate nu ar fi avut rost pentru ca ar fi oferit, intr-o mare masura, aceleasi functii cu iDevice-urile actuale. In final, un produs la care Apple a lucrat peste un an si care a fost testat de catre ingineri in propriile case, nu va mai fi lansat pe pietele globale pentru ca pana si un Apple TV ar fi mai util pentru asta.

This post was last modified on feb. 21, 2017, 8:59 PM 20:59

Disqus Comments Loading...