X

Facebook – cum pui un steag romanesc peste poza de profil

Facebook a lansat in cursul acestei zile o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta avand menirea de a ne ajuta sa ne stabilim mai usor identitatea. Mai exact, incepand de astazi, Facebook ne permite sa afisam steagul tarii noastre in partea stanga sus a pozei de profil, astfel incat persoanele cu care intram in contact sa stie din ce tara suntem.

Totul este oferit de catre compania Facebook prin intermediul ramelor foto pe care le ofera acum si pentru conturile individuale, nu doar pentru sportivi si grupuri sportive. Peste 200 de rame foto cu steagurile a 200 de tari de pe glob sunt disponbile, iar ele pot fi aplicate de catre oricine in momentul de fata pentru poza de profil pe care o seteaza pentru profil.

Schimbarea nu este una majora pentru utilizatorii Facebook, dar ne-ar putea ajuta sa ne identificam mai usor in baza steagurilor de pe pozele de profil. Facebook si-a schimbat recent misiunea si incearca sa transforme reteaua de socializare intr-o platforma menita sa interconecteze comunitati din intreaga lume intr-o mare comunitate globala.

Oferirea posibilitatii de a aplica steaguri nationale peste pozele de profil este doar una dintre schimbarile pe care Facebook le face pentru a-si indeplini misiunea, altele urmand a fi disponibile in viitor. Deocamdata noutatea celor de la Facebook se propaga in lumea intreaga, asa ca daca inca nu o aveti disponibila in Romania, va trebui sa mai asteptati pana apare.

This post was last modified on feb. 23, 2017, 8:25 PM 20:25

Disqus Comments Loading...