X

iPhone 7 Plus ia foc, Apple investigheaza problema

iPhone 7 Plus este din nou in centrul unei atentii nedorite, un terminal desfacut si emanand fum fiind prezentat intr-un clip video publicat pe Twitter. Puteti vedea mai jos clipul video cu pricina, totul parand a avea la baza o baterie ce pare sa se fi umflat pentru a rupe carcasa de aluminiu inainte de a emana fum, dispozitivul fiind inregistrat de catre iubitul femeii care a cumparat terminalul.

Conform acesteia, terminalul iPhone 7 Plus din clipul video de mai jos ar fi explodat din senin si ar fi inceput sa scoata fum fara ca ea sa ii faca ceva. Totul s-a intamplat in cursul zilei de miercuri dupa ce acest iPhone 7 Plus a refuzat sa mai porneasca, si a fost dus intr-un Apple Store unde un angajat a reusit sa il reporneasca si a ajuns la concluzia ca el nu este defect.

iPhone 7 Plus ia foc, Apple investigheaza problema

Terminalul iPhone 7 Plus a fost lasat la incarcat peste noapte pe o noptiera de langa patul femeii, iar dimineata el a explodat dupa ce a fost mutat intr-o alta pozitie. Conform detinatoarei, terminalul iPhone 7 Plus a inceput sa scoata o serie de sunete ciudate inainte de a exploda si a crapa carcasa, bateria umflata spargandu-se si eliberand fumul pe care il vedeti in clip.

Avand in vedere ca acest iPhone 7 Plus a explodat la scurt timp dupa ce a fost dus intr-un Apple Store, femeia a predat dispozitivul la Apple pentru investigatii. Cei de la Apple au spus ca vor analiza acest iPhone 7 Plus defect si in aproximativ o saptamana vor putea afla ce anume a cauzat aceasta explozie, ea fiind prima din ultimele 3 luni.

Acesta ar putea fi primul terminal iPhone 7 Plus care explodeaza, anul trecut aparand cateva raportari ale unor presupuse terminale iPhone 7 care au explodat, insa doar unul parea a fi real. Avand in vedere ca Apple a vandut zeci de milioane de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, doua sau trei unitati cu un asemenea defect nu sugereza faptul ca ar exista vreun defect de fabricatie, ci doar probleme izolate.

This post was last modified on feb. 24, 2017, 8:14 AM 08:14

Disqus Comments Loading...