X

Samsung Galaxy S8 – asa va arata in comparatie cu iPhone 7

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat intr-o varietate de leak-uri aparute in ultimele zile si stim deja cat se poate de clar cum va arata viitorul smartphone al companiei coreene Samsung. Pentru ca am vazut deja multe imagini cu Samsung Galaxy S8, astazi avem ocazia de a vedea si o comparatie facuta cu terminalul iPhone 7, dar si recent prezentatul LG G6.

In imaginea de mai jos avet o comparatie aproximativ corecta intre Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus si LG G6. Desi dimensiunile Samsung Galaxy S8 sunt corecte, cele pentru Samsung Galaxy S8 Plus nu sunt prea exacte, terminalul urmand a fi ceva mai lat, inaltimea fiind ceea ce ar trebui sa ofere si Samsung.

La o prima vedere se poate observa foarte clar ca Samsung Galaxy S8 are un mare avantaj in fata iPhone 7 in ceea ce priveste dimensiunea ecranului in raport cu carcasa. Intre ecranele Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 va exista o diferenta de 1.1 inch, insa dimensiunile totale ar trebui sa fie destul de apropiate, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri.

Samsung Galaxy S8 – asa va arata in comparatie cu iPhone 7

Intre Samsung Galaxy S8 Plus si iPhone 7 Plus va exista o diferenta de 0.7 inch in dimensiunile ecranului, dimensiunile totale urmand a fi similare. In cazul LG G6 vorbim despre un ecran cu doar 0.2 inch mai mare decat cel al iPhone 7 Plus, diferenta fiind mica fata de acest terminal, dar si fata de Samsung Galaxy S8, fiind chira mai mic.

Partea interesanta este ca iPhone 8 cu al sau ecran de 5.8 inch, adica identic cu cel al Samsung Galaxy S8, ar putea fi totusi mai mic in dimensiuni decat competitorul. Desigur ca deocamdata nu stim sigur dimensiunile, insa iPhone 8 ar trebui sa fie la fel de mare ca iPhone 7, deci mai mic in dimensiuni decat Samsung Galaxy S8, ce va fi lansat in aprilie.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 va fi putin mai mare decat competitoarele sale, dar va avea si un ecran mai mare, care acopera mai mult din carcasa.

This post was last modified on mart. 4, 2017, 6:49 PM 18:49

Disqus Comments Loading...