X

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in 2017

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in 2017 de catre compania Apple, strategia americanilor fiind complet diferita fata de ceea ce s-a intamplat pana acum. Daca Apple lansa de obicei un singur model nou al iPhone pe an, in 2017 lucrurile vor sta diferit, iar iPhone 8 si iPhone 7S vor aparea impreuna intr-o conferinta Apple care va fi organizata in toamna.

De ce lanseaza Apple iPhone 8 si iPhone 7S in 2017 ? Ei bine pentru ca vrea sa faca o schimbare majora pentru linia iPhone, dar partenerii sai nu-i pot oferi suficient de multe componente pentru a o face. In aceasta idee, iPhone 8 va fi disponibil in cantitati extrem de limitate din cauza productiei mici de ecrane OLED, iar iPhone 7S va compensa dorinta de “ceva nou”.

Conform unor informatii oferite astazi de catre o reputata publicatie asiatica, iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple cu un ecran OLED curbat spre marginile exterioare ale carcasei. Cei de la Samsung vor furniza ecranul OLED al iPhone 8 in cantitati limitate, iar aici este marea problema a Apple, deoarece nu are alti parteneri care sa-si satisfaca toate cerintele.

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in 2017

Aici intervine iPhone 7S, care va fi disponibil in versiuni cu ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch, in timp ce iPhone 8 va fi disponibil doar intr-o versiune cu eran de 5.8 inch. iPhone 7S va avea ecran LCD si design extrem de similar cu cel al iPhone 7, deci un design vechi de 4 ani de zile, insa iPhone 8 cu ecran OLED va avea un design complet nou si un ecran care acopera intregul panou frontal.

iPhone 7S va fi, practic, o versiune usor evoluata a iPhone 7, dar fara schimbari radicale in afara camerei, a procesorului si a bateriei. iPhone 8 va veni fara buton Home, cu o carcasa din sticla, incarcare wireless rapida, un procesor mai performant, o baterie mult mai mare, un nou Touch ID, o camera mai buna si multe alte schimbari majore.

“The upcoming iPhone, to be launched this fall, will come in three configurations — two with liquid crystal displays and one with a 5.8-inch organic light-emitting diode display. Apple intends to raise the average iPhone price, which has already gone up by about 10% in the past three years to nearly $700.”

Desi iPhone 8 va avea un ecran de 5.8 inch, doar 5.2 inch din el vor afisa informatii, restul urmand a fi folosit pentru a inlocui butonul Home. Pentru toate schimbarile pe care iPhone 8 urmeaza sa ni le ofere, compania Apple va percepe un pret de aproximativ 1000 de dolari in momentul lansarii, iPhone 7S fiind vandut la un pret mult mai mic.

This post was last modified on mart. 5, 2017, 8:34 AM 08:34

Disqus Comments Loading...