X

Samsung Galaxy S8 – iata de ce nu are cititor de amprente in ecran

Samsung Galaxy S8 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran,a sa cum a dorit foarte multa lume de la noul smartphone dezvoltat de compania coreeana. Samsung Galaxy S8 va avea un cititor de amprente amplasat langa camera principala a terminalului, lucru pe care foarte putina lume si-l dorea inaintea aparitiei informatiilor.

Conform unor surse din interiorul companiei, Samsung Galaxy S8 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran deoarece nu a fost timp suficient pentru a oferi tehnologia. Se pare ca Samsung a investit sume serioase de bani in implementarea unui cititor de amprente in ecranul Samsung Galaxy S8, insa rezultatul a fost unul “frustrant” pentru companie.

Avand in vedere ca lansarea Samsung Galaxy S8 se apropia si progres nu exista, cei de la Samsung au luat decizia de a renunta temporar la idee in favoarea altei optiuni. Mai exact, vorbim despre cititorul de amprente care va fi montat langa camera Samsung Galaxy S8, aceasta optiuni fiind cea mai simpla pentru compania din Coreea de Sud.

Samsung Galaxy S8 – iata de ce nu are cititor de amprente in ecran

Pentru Samsung Galaxy S8, cei de la Samsung au tstat o solutie a Synaptics pentru scanarea amprentelor, tot suportul acesteia fiind oferit in vederea finalizarii tehnologiei. Din pacate pentru Samsung Galaxy S8, tehnologia in sine inca este in faza de testare, asa ca probabil va ajunge in Samsung Galaxy Note 8, sau poate in terminalele de anul viitor.

Daca in Samsung Galaxy S8 nu s-a putut implementa un cititor de amprente in ecran, atunci oare ce sanse sunt ca el sa ajunga in iPhone 8 ? Este adevarat ca iPhone 8 va fi lansat mult mai tarziu decat Samsung Galaxy S8, dar daca tehnologia nu va fi suficient de buna, chiar daca nu va veni de la Synaptics, atunci s-ar putea sa avem si de o dezamagire de la Apple.

“Samsung poured resources into Synaptics’ fledgling technology last year but the results were frustrating. With the production imminent, the company had to decide to relocate the fingerprint scanning home button to the back of the device at the last minute.”

Extinderea ecranelor pe tot panou frontal, cum se intampla la Samsung Galaxy S8 si iPhone 8, impune eliminarea butoanelor Home si a cititoarelor de amprenta din ele. Relocarea in carcasa nu este cea mai eleganta solutie, nici pentru Samsung Galaxy S8, nici pentru iPhone 8, asa ca speram ca Apple sa nu ia aceeasi decizie.

This post was last modified on mart. 13, 2017, 4:44 PM 16:44

Disqus Comments Loading...