X

iOS 10.2 untethered jailbreak a fost anuntat de un nou hacker

O noua solutie pentru iOS 10.2 untethered jailbreak a fost anuntata de catre creatorul solutiei Yalu, singura care ne permite sa facem jailbreak in iOS 10. Ieri aflasem vesti de la un alt hacker care anuntase nu doar o solutie de iOS 10.2 untethered jailbreak, ci si una de iOS 10.3 jailbreak bazata pe exploit-uri folosite pentru cea untethered.

Avand in vedere ca acel hacker nu are credibilitatea unor lansari precedente, este discutabila posibila lansare a unei solutii de iOS 10.2 untethered jailbreak de catre el. Credibilitate mai mare pentru lansarea unei solutii de iOS 10.2 untethered jailbreak are cel care ne-a oferit deja solutia de jailbreak Yalu pentru iOS 10 – iOS 10.2 si multe iDevice-uri.

Acelasi hacker a lucrat cu creatorul Cydia pentru a lansa Cydia Extender, o aplicatie care sa semneze automat solutia de jailbreak pentru iOS 10, dar sa si permita instalarea de alte aplicatii. Cydia Extender s-a dovedit a fi o aplicatie fara utilitate deoarece necesita un cont platit de dezvoltator, insa s-ar putea sa avem parte de ceva aproape la fel de bun.

Nu se stie cand vom avea disponibila aceasta solutie pentru iOS 10.2 untethered jailbreak din partea oricarui hacker, insa in momentul in care ea va fi disponibila, va voi anunta.

This post was last modified on mart. 19, 2017, 8:26 AM 08:26

Disqus Comments Loading...