X

iPhone 7 rosu, iPhone SE, iPad 2017 si iPad Mini 4 au fost lansate

iPhone 7 rosu, iPhone SE, iPad 2017 si iPad Mini 4 vor fi lansate azi de catre compania Apple, cei din Cupertino prezentand noile produse in cursul acestei saptamani. Dintre toate cele mentionate anterior, doar iPad 2017 este un produs complet nou, restul fiind doar versiuni modificate ale unor produse pe care compania Apple le are deja in vanzare.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus in culoare rosie reprezinta o versiune speciala a iPhone pe care compania Apple o lanseaza pentru a marca 10 ani de colaborare cu agentia RED. Aceste modele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare rosie vor fi disponibile in cantitati extrem de limitate, cererea fiind una foarte mare, cu sute de mii de precomenzi inregistrate doar la un retailer din China.

iPad 2017 este o noua tableta cu ecran de 9.7 inch, ea avand un chip A9 din iPhone 6S, un ecran mai bun decat cel al iPad Air 2 si alte imbunatatiri. iPad 2017 este mai groasa si mai grea decat iPad Air 2, dar are un pret de vanzare de doar 400 de euro in Europa si vine cu minim 32 GB spatiu de stocare, fiind un deal foarte bun pentru oricine.

iPhone SE este relansat astazi de catre compania Apple doar cu dublarea spatiului de stocare oferit standard, alte modificari nefiind oferite. In cazul iPad Mini 4 vorbim despre o crestere de 4 ori a spatiului de stocare oferit de catre compania Apple, pretul ramanand neschimbat, doar ca acum utilizatorii beneficiaza de mai mult spatiu.

Separat, Apple a lansat si o noua colectie de curele pentru Apple Watch cu o serie de culori noi. Toate aceste produse ar trebui sa fie deja disponibile pentru achizitie in multe magazine, sau vor fi disponibile in urmatoarele minute.

Desigur ca Romania nu este inclusa in acest val de lansari, produsele putand ajunge in tara noastra in aprilie, sau chiar mai tarziu.

UPDATE: Se pare ca lansarea va avea loc dupa-amiaza.

This post was last modified on mart. 24, 2017, 12:52 PM 12:52

Disqus Comments Loading...