X

Samsung Galaxy X – smartphone-ul Samsung ce are 2 ecrane

Samsung Galaxy X este un smartphone pe care compania Samsung il are in momentul de fata in proces de dezvoltare, el urmand a veni cu o serie de inovatii interesante. Mai exact, compania Samsung ar vrea ca Samsung Galaxy X sa fie primul smartphone pliabil care sa fie cu adevarat atractiv pentru clienti, el urmand a prelua idea telefoanelor cu clapita si a o transforma in ceva inovator.

Samsung Galaxy X va intra in curand in proces de testare in cadrul companiei Samsung, iar el urmeaza sa aiba doua ecrane tactile in locul unuia singur, cum au smartphone-urile de acum. Samsung Galaxy X urmeaza se va putea indoi la mijloc atunci cand nu va fi folosit de catre utilizatori, dimensiunile sale reducandu-se substantial pentru a putea fi stocat in buzunare, sau oriunde altundeva.

Acest Samsung Galaxy X va intra in curand in proces de testare in cadrul companiei Samsung, componentele pentru el fiind deja comandate de catre compania coreeana. Fiecare dintre cele doua bucati ale Samsung Galaxy X va include componentele necesare functionarii, iar pentru faza de testare, cei de la Samsung vor produce intre 2000 si 3000 de smartphone-uri de acest gen.

Primele unitati ale Samsung Galaxy X ar putea fi gata pentru testare pana la sfarsitul lunii iunie, insa Samsung nu ar intentiona deocamdata sa puna dispozitivul in vanzare. Ideea celor de la Samsung pentru Samsung Galaxy X este de a vedea ce fel de succes ar putea avea un asemenea smartphone in viitor, iar daca testele vor avea succes, un numar limitat de unitati ar putea fi vandut in 2017.

“Samsung Electronics is expected to test its dual-screen smartphone prototype soon, possibly a preliminary version of its upcoming foldable smartphone, dubbed Galaxy X, industry sources said on April 11. The prototype that can be folded open 180 degrees reportedly features a pair of organic light-emitting diode display panels that are connected with a hinge in the middle.”

Samsung Galaxy X este o tentativa a celor de la Samsung de a revolutiona intr-un fel, sau altul, industria smartphone si in functie de cum va fi creat terminalul, Samsung ar putea avea un moment similar cu cel al Apple din 2007.

This post was last modified on apr. 12, 2017, 1:32 PM 13:32

Disqus Comments Loading...