X

Mesaje de Paste: aplicatia iPhone care le trimite automat

Mesaje de Paste gasiti intr-o aplicatie pentru iPhone care va ajuta sa trimiteti cele mai frumoase urari catre toate persoanele voastre dragi, indiferent unde v-ati afla in momentul de fata. Daca nu aveti inspiratia de a scrie mesaje de Paste astazi, sau maine, atunci aplicatia pentru iPhone numita SMS Sarbatori va ajuta sa va bucurati persoanele iubite din viata voastra cu o urare surpriza.

Mesaje de Paste sunt doar o parte din ceea ce va poate oferi aplicatia SMS Sarbatori disponibila in AppStore in momentul de fata, ea fiind lansata cu ceva timp in urma cu o multitudine de mesaje interesante. Aplicatia va permite sa trimiteti mesaje de Paste folosind aplicatia Messages din terminalele voastre iPhone, asa ca puteti face trimiterea atat ca si SMS, cat si ca iMessage, dar nu numai.

Puteti trimite mesaje de Paste inclusiv prin alte aplicatii ale retelelor de socializare, simpla selectare a lor din casuta de scriere a aplicatiei si lipirea in cea a retelelor de socializare rezolvand problema. Foarte multa lume cauta acum mesaje de Paste inedite pe care sa le trimita persoanelor dragi din viata lor, iar aceasta aplicatie v-ar putea ajuta sa treceti peste lipsa de inspiratie de moment.

Mesaje de Paste: aplicatia iPhone care le trimite automat

Iata cateva dintre mesajele de Paste pe care aplicatia SMS de sarbatori ni le pune la dispozitie acum :

Invierea Domnului sa va aduca bucurie si iubire in casa. Paste fericit alaturi de cei dragi!

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca armonie fericire si dragoste. Paste fericit!

Un iepuras cu boticul alb A venit la voi in prag Sa v-aduca oul rosu Care sa va umple cosul! Hristos a inviat!

Hristos a inviat! Un inger alb ca o lalea Va trece azi prin casa ta Si iti va spune bland, soptit: Paste fericit!

Aceste mesaje de Paste sunt doar un mic exemplu al tuturor celor disponibile in aplicatie, asa ca veti avea ce sa alegeti pentru a trimite oricui doriti din agenda voastra de contacte. Tot ce trebuie sa faceti pentru a accesa aceste mesaje de Paste este sa instalati aplicatia SMS Sarbatori din AppStore in terminalele voastre iPhone, sa-i oferiti acces la agenda de contacte si sa alegeti contactele catre care doriti sa trimiteti mesajele.

Aplicatia are mesaje de Paste, insa si o multitudine de alte mesaje pe care le puteti trimite cu ocazia altor sarbatori importante din an, asa ca ea are functionalitate multipla. Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati sa trimiteti mesaje de Paste inedite direct de pe iPhone, atunci puteti descarca aplicatia SMS Sarbatori urmand acest link.

This post was last modified on apr. 15, 2017, 9:27 AM 09:27

Disqus Comments Loading...