X

Lily este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Lily este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad oferita de catre compania Apple pentru toti cei care detin iDevice-uri in momentul de fata. In clipul video de mai jos aveti prezentata functionalitatea pe care o ofera Lily pentru cei care sunt interesati sa creeze muzica intr-un mod inovator si antrenant.

Lily este o aplicatie dedicata celor creativi care doresc sa produca muzica folosind un set foarte simplu si distractiv de functii disponibile in terminalele mobile. Exact precum o aplicatie standard pentru a crea rapid muzica de pe un terminal mobil, Lily ne pune la dispozitie o gama foarte variata de functii pentru a indeplini aceasta dorinta, dar intr-un mod mult mai distractiv.

“Create music with Lily, a playful musical experience for people of all ages and musical abilities. Compose a looping melody with each lily and build up interesting harmonies and melodic patterns. Explore polyrhythm by composing looping melodies of different lengths and tempo to create complex musical patterns. Save your compositions and switch seamlessly between them to chain multiple patterns together.”

Aplicatia Lily este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.

This post was last modified on apr. 29, 2017, 10:14 AM 10:14

Disqus Comments Loading...