X

iOS 11 automatizeaza o functie extrem de utila

iOS 11 va fi prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii iunie, insa pana acum au aparut foarte putine informatii cu privire la noutatile pe care el ar urma sa ni le aduca. Ei bine un zvon aparut astazi despre iOS 11 incearca sa ne ofere unele detalii cu privire la noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri, detaliile fiind foarte interesante.

Conform informatiilor de astazi, iOS 11 va avea un Low Power Mode, Mod Consum Redus, care va functiona in mod automat fara a necesita activarea manuala. Acest sistem a fost creat de catre Apple pentru a prelungi autonomia unui iPhone fara a afecta radical experienta de utilizare, foarte multi utilizatori folosindu-l foarte des, iar iOS 11 il va face automat.

Conform datelor de astazi, iOS 11 va activa automat Low Power Mode, Mod Consum Redus, in momentul in care avem mai putin de 20% din baterie si plecam de acasa. Cum va sti iOS 11 ca am plecat de acasa ? Ei bine simpla deconectare de la reteaua Wi-Fi din caza noastra va alerta sistemul ca suntem plecati si va activa in mod automat functia pe iPhone, sau poate chiar iPad.

Aceasta modificare pentru functia din iOS 11 este in proces de dezvoltare in momentul de fata si deocamdata nu este sigura lansarea sa. Informatia aceasta privind iOS 11 nu vine dintr-o sursa foarte credibila, insa este destul de logic ca Apple sa implementeze un asemenea sistem in iDevice-urile sale pentru a imbunatati experienta de utilizare.

Voi ce parere aveti despre aceasta posibila schimbare pentru iOS 11 ?

“Here’s how hit works. If you leave your home wifi network and you have 20% or less, it will turn on low power mode automatically. Since you left your home wifi,  your phone know that you’re not near your charger. This obviously makes the assumption that you don’t have a charger in your car, etc. But it’s pretty smart. This feature is still being debated by the engineers and may actually not ship.”

This post was last modified on mai 8, 2017, 7:51 PM 19:51

Disqus Comments Loading...