X

iOS 11 are o tastatura ce permite scrierea cu o singura mana

iOS 11 vine cu foarte multe noutati, iar printre cele pe care compania Apple nu le-a anuntat astazi se numara si una privind tastatura sistemului de operare. Mai exact, iOS 11 are integrata o noua tastatura care ne permite sa scriem cu o singura mana atunci cand nu putem tine un terminal iPhone cu ambele maini pentru a scrie corect.

In imaginea de mai jos puteti vedea modificarea anuntata de catre compania Apple pentru iOS 11, noua tastatura facand parte din sistemul QuickType pentru iPhone. Puteti observa ca in functie de mana cu care dorim sa scriem, tastatura din iOS 11 poate avea tastele inclinate in partea stanga, sau dreapta, astfel incat toate sa poata fi utilizate cu o singura mana.

Aceasta este una dintre functiile asteptate de foarte multa vreme de catre utilizatorii iPhone si e bine de stiut ca iOS 11 urmeaza sa ne-o ofere.

“QuickType keyboard. Type with one hand tied behind your back. Holding a coffee in one hand and your iPhone in the other? Simply touch and hold the emoji key, select one-handed typing, and the keys will instantly move closer to your thumb.”

This post was last modified on iun. 5, 2017, 11:23 PM 23:23

Disqus Comments Loading...