X

iPhone – asa se calibreaza ecranul la inlocuire

La scurt timp dupa ce WWDc 2017 a inceput, s-a aflat ca Apple va furniza nu mai putin de 400 de dispozitive catre partenerii sai pentru a le permite sa inlocuiasca si sa calibreze ecranele iPhone. Compania Apple isi ajuta partenerii pentru a se putea degreva de o parte dintre solicitarile de inlocuire a ecranelor iPhone pe care le primeste zilnic, reducand si timpul necesar pentru inlocuire.

In imaginile de mai jos puteti vedea o demonstratie facuta de catre compania Apple intr-un magazin Best Buy pentru a arata cum se inlocuieste ecranul iPhone si cum se calibreaza. Cei de la Apple au anuntat ca aceste masinarii vor fi livrate in centrele de reparatii din 25 de tari de pe glob, deci vorbim despre o distributie extinsa in zonele unde exista cele mai mari cereri.

Masinaria celor de la Apple este capabila sa identifice in totalitate terminalele iPhone, inclusiv un senzor special care asigura faptul ca dupa inlocuire Touch ID va continua sa functioneze. Fara acest senzor, Touch ID va refuza sa mai citeasca amprentele terminalelor iPhone, blocand practic accesul la datele din dispozitiv, dar si la unele aplicatii.

Aceste masinarii ale companiei Apple au fost fabricate chiar de catre ea si nimeni in afara de angajatii sai nu le-a putut vedea, asa ca schimbarea de atitudine este interesanta. Cu aceasta modificare de strategie, cei de la Apple se asigura de faptul ca mai multi clienti vor beneficia de inlocuiri corecte ale ecranelor iPhone, care se vor face si mai repede.

By the end of 2017, Apple will to put its proprietary machines for mending cracked iPhone glass in about 400 authorized third-party repair centers in 25 countries. For security, only Apple’s fix-it machine can tell the iPhone’s processor, its silicon brain, to recognize a replacement sensor. Without it, the iPhone won’t unlock with the touch of a finger. Banking apps that require a fingerprint won’t work either, including the Apple Pay digital wallet.

This post was last modified on iun. 7, 2017, 3:06 PM 15:06

Disqus Comments Loading...