X

iPhone 8 – asa-l vei tine in mana in toamna

iPhone 8 a avut parte in weekend de cateva dezvaluiri interesante, iar aici ma refer la o serie de folii de sticla pentru protejarea ecranului, acestea aratand in posibil design pentru terminal. Vorbim despre un design al iPhone 8 in care camera frontala si senzorii cu laser, cu infrarosu, de proximitate, sau de lumina ambientala, ar fi plasati impreunaintr-o portiune dreptunghiulara din ecran.

Acest design pentru iPhone 8 nu este apreciat de foarte multi din cauza modului in care sunt aranjate aceste componente in panoul frontal, dar nu este sigura implementarea sa. Chiar daca panoul frontal al iPhone 8 va arata exact asa precum vi l-am descris, sau nu, in clipul video de mai jos putem vedea o demonstratie a modului in care il vom tine in mana.

Puteti vedea ca iPhone 8 va avea margini foarte subtiri pentru ecran, mai subtiri decat cele pe care le au iPhone 7 si restul smartphone-urilor Apple vandute acum. Pe de alta parte, putem vedea si cat de mult ecran vom vedea cand tinem iPhone 8 in mana, smartphone-ul devenind practic un intreg ecran, fara vreo portiune in partea inferioara care sa fie acoperita de ceva.

Uitandu-ne la ceea ce avem acum si la ceea ce va oferi compania Apple din toamna, este foarte clar ca iPhone 8 va aduce o schimbare importanta pentru seria iPhone a Apple. Voi ce parere aveti despre aceste noutati pe care Apple le pregateste pentru iPhone 8 ?

This post was last modified on iun. 19, 2017, 6:28 PM 18:28

Disqus Comments Loading...