X

OnePlus 5 vs iPhone 7 Plus – primele comparatii

OnePlus 5 este o clona a iPhone 7 Plus, iar in clipurile video de mai jos avem ocazia de a vedea si primele comparatii facute intre cele doua smartphone-uri. Cam toata lumea recunoaste faptul ca OnePlus 5 nu are un design original, in ciuda faptului ca OnePlus a spus cateva minciuni privind “inovatiile” si “chinuil” de a crea design-ul acestui terminal.

Dupa cum puteti vedea in imaginile si clipurile video de mai jos, OnePlus 5 are o carcasa care seamana atat de bine cu cea a iPhone 7 Plus, incat poti zice ca a fost cumparata de la Foxconn. Singurele lucruri care diferentiaza carcasele OnePlus 5 si iPhone 7 Plus sunt logo-urile si marcajele de certificare, plus faptul ca OnePlus a facut carcasa usor curbata spre exterior.

OnePlus 5 vs iPhone 7 Plus – primele comparatii

In rest, de la distanta poti confunda foarte usor un OnePlus 5 cu un iPhone 7 Plus, mai ales daca logo-ul ii este ascuns, sau terminalul este tinut intr-o carcasa. In aceste conditii OnePlus 5 poate fi un iPhone 7 Plus “ascuns”, dar in realitate este doar o copie ieftina, asa cum este si compania OnePlus, dar toata lumea stia asta inca de acum cativa ani de zile.

Pentru a duce ridicolul si mai departe, cei de la OnePlus 5 s-au gandit ca nu ar strica daca si aplicatia Camera ar avea unele elemente de design similare cu cea din iOS. Puteti observa din imaginea de mai jos ca interfata aplicatiei Camera din OnePlus 5 este delimitata aproape identic cu cea din iPhone 7, dar acesta este doar inceputul.

Butoanele pentru zom arata exact la fel, doar ca la OnePlus 5 vorbim despre ceva mai mare, butoanele pentur inregistrare sunt in aceeasi pozitie, iar cele pentru vizualizarea pozelor din galeria foto si schimbare camerei sunt doar inversate. Practic pentru OnePlus 5 s-au facut eforturi pentru a copia iPhone 7 Plus, dar la ce te poti astepta cand vorbesti despre un smartphone facut de catre chinezi ?

This post was last modified on iun. 20, 2017, 9:02 PM 21:02

Disqus Comments Loading...