X

OnePlus 5 – primul test complet de Rezistenta

OnePlus 5 a fost deja trecut printr-un test complex care are menirea de a ne arata cat de rezistent este noul smartphone lansat de catre compania chinezeasca OnePlus. In clipul video de mai jos puteti vedea intregul test de rezistenta pentru OnePlus 5, el dezvaluind faptul ca noul smartphone este surprinzator de bine facut pentru prezul de vanzare.

OnePlus 5 are un pret de vanzare de 470 de dolari, sau euro, iar in acesti bani nu te-ai astepta sa primesti Gorilla Glass 5, o carcasa din aluminiu, sau un buton protejat cu ceramica. Deasemenea la acesti bani nu te-ai astepta ca OnePlus 5 sa aiba camera duala protejata cu Gorilla Glass 5, insa cei de la OnePlus uimesc prin rezistenta ridicata a acestui nou smartphone.

OnePlus 5 – primul test complet de rezistenta

In ciuda rezistentei ridicate, OnePlus 5 nu are un ecran AMOLED al carui pixel se recupereaza daca intra in contact cu o flacara deschisa, portiunea afectata fiind permanent afectata. In aceeasi masura, OnePlus 5 nu rezista nici unui test pentru indoire, ecranul desprinzandu-se de carcasa in momentul in care presiune este aplicata in respectiva portiune.

Partea buna a acestei probleme este ca ecranul poate fi impins la loc in carcasa OnePlus 5 ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, desi nu se stie cat de afectat este in final de desprindere. O alta parte buna este ca nu se poate indoi carcasa OnePlus 5, indiferent cata presiune este aplicata pe mijlocul sau, asa ca vorbim despre o rezistenta ridicata, pe care o puteti vedea testata mai jos.

Disqus Comments Loading...