X

Un barbat a furat iPhone si ipad in valoare de 50.000 de dolari

Un barbat din SUA a fost arestat ieri sub suspiciunea de talharie, el furand dintr-un magazin de produse electronice terminale iPhone si tablete iPad in valoare de 50.000 de dolari. Concord este orasul in care ar fi fost comis furtul, iar, barbatul arestat de catre politie avand varsta de 29 de ani, el fiind localizat in orasul San Jose, care face parte din zona metropolitana a San Francisco.

Furtul ar fi avut loc in mijlocul noptii, politia fiind anuntata de o alarma care a fost declansata la magazinul jefuit, acolo gasind o usa laterala care a fost fortata si lasta deschisa. Politia ar fi primit informatii conform carora un barbat care locuieste in San Jose ar fi comis acest jaf, asa ca au obtinut un ordin de perchezitie pentru casa acestuia, pe care l-au si executat.

Patrunzand in casa, politistii au descoperit in locatie toate produsele furate din magazin, valoarea estimata a acestora fiind de aproximativ 50.000 de dolari. La perchezitia facuta asupra barbatului, politistii au descoperit inclusiv o arma de foc, dar si droguri, el fiind arestat de catre politie si va fi pus sub acuzare de catre procurori nu doar pentru jaf, ci si pentru detinerea de droguri.

Avand in vedere valoarea produselor Apple furate, acesta este unul dintre cele mai mari jafuri, care implica iPhone si iPad, comise de catre o singura persoana.

“A San Jose man was arrested Thursday on suspicion of taking about $50,000 worth of Apple iPhone and iPad devices from a Concord cellular phone store. Concord police detectives wrote a search warrant for the house, served the warrant and found the stolen items inside the house.”

This post was last modified on iul. 2, 2017, 5:00 PM 17:00

Disqus Comments Loading...