X

Instagram anunta noi functii pentru utilizatori

Instagram a anuntat astazi lansarea unei noi serii de functii pentru cele peste 750 de milioane de persoane care-i folosesc platforma in fiecare luna. Vorbim despre functii care sunt disponibile pentru Stories, un sistem pe care Instagram l-a preluat de la Snapchat anul trecut si care are aproape 300 de milioane de utilizatori care-l folosesc lunar, mai mult decat intreaga baza de utilizatori ai Snapchat.

Instagram ne ofera acum posibilitatea de a raspunde cu poze si clipuri video la stories, ideea in sine fiind una destul de buna pentru un sistem care nu permitea interactiuni. A raspunde la story-urile din Instagram le va permite utilizatorilor sa interactioneze mai mult unii cu altii, iar adaugarea de poze si clipuri video se poate face folosind butonul pentru camera, vizibil cand vedem un story.

Instagram ne permite sa inregistram poze, clipuri video sau boomerrang-uri, pe care mai apoi le putem edita folosind optiunile disponibile standard pentru orice poze. Un buton numit Send permite atasarea acelui continut la orice fel de story din Instagram, iar pentru fiecare partajare de continut de acest gen va exista si un sticker special pe care il putem redimensiona.

Instagram va afisa si fiecare reply cu culoarea albastra in sectiunea pentru mesaje directe, iar notificarea va fi stearsa imediat dupa vizualizare, la fel ca in cazul pozelor si mesajelor video. Noile functii pentru Instagram vor fi disponibile pentru toti utilizatorii platformei incepand de astazi, o noua actualizare pentru aplicatia dedicata iPhone fiind propagata in aceste momente in App Store-urile globale.

“Replies in stories allow for fun, in-the-moment conversations with your friends no matter where they are. Today’s update makes those conversations even more visual.”

This post was last modified on iul. 6, 2017, 7:55 PM 19:55

Disqus Comments Loading...