X

Samsung Galaxy Note 8 – Imagine cu o Unitate REALA

Samsung Galaxy Note 8 are astazi parte de cea mai mare dezvaluire de pana acum, deoarece o presupusa unitate reala si functionala apare intr-o prima imagine. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata ceea ce se presupune a fi un Samsung Galaxy Note 8 pornit, ecranul de 6.3 inch parand a fi extrem de mare in comparatie cu ceea ce ne-am obisnuit pana in prezent de la smartphone-uri.

Samsung Galaxy Note 8 din imaginea de mai jos arata practic exact precum un Samsung Galaxy S8 Plus, singura diferenta notabila fiind stylusul plasat in partea dreapta. Exceptand acel stylus in imagine poate fi un Samsung Galaxy Note 8, sau un Samsung Galaxy S8 Plus, deosebirea lor fiind imposibila in momentul de fata si doar in baza acestei prime imagini cu o unitate functionala.

Samsung Galaxy Note 8 era anuntat ca avand acelasi design precum Samsung Galaxy S8 Plus, singura diferenta importanta fiind ca ecranul are o diagonala cu 0.1 inch mai mare. Aici vorbim doar despre panoul frontal, pentru ca Samsung Galaxy Note 8 are si o camera duala verticala in carcasa, plus un stylus care este ascuns in carcasa si poate fi scos rapid de utilizatori.

Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine cu o unitate reala

Samsung Galaxy Note 8 va fi, in rest, o clona cat se poate de fidela a Samsung Galaxy S8 pentru ca nu avea nicio logica sa vedem o schimbare de design pentru terminal. Samsung Galaxy S8 are un design foarte frumos, iar acum Samsung pare sa fi invatat cu Samsung Galaxy Note 8 ca nu este bine sa stiti ceva ce nu trebuie reparat, asa ca design-ul pare sa ramana la fel.

Samsung Galaxy Note 8 apare separat si intr-o presupusa imagine de presa care ne arata din nou faptul ca el seamana foarte bine cu un terminal din seria Samsung Galaxy S8. Ambele imagini confirma faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va arata exact asa cum ne imaginam, iar acest lucru este unul bun, pentru ca nu vor exista probleme in ceea ce priveste recunoasterea terminalelor.

Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8 vor imparti nu doar acelasi design, ci si aceleasi componente, de la procesor si pana la tipul de ecran si nu doar atat. Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi 6 GB RAM si camera duala verticala in carcasa, dar in rest va fi doar o versiune mai mare a Samsung Galaxy S8, care va costa mai mult si va avea cateva functii dedicate mediului business.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat luna viitoare de catre compania Samsung, lansarea putand avea loc in septembrie.

This post was last modified on iul. 6, 2017, 4:42 PM 16:42

Disqus Comments Loading...