X

iPhone 8 – Apple inca Lucreaza la Touch ID

iPhone 8 inca nu are finalizate toate specificatiile tehnice, deoarece Apple inca mai lucreaza la integrarea Touch ID sub ecranul viitorului sau smartphone. Vorbim despre o perioada de cateva saptamani in care compania Apple fie va integra Touch ID sub ecranul iPhone 8, fie va fi nevoita sa renunte complet la implementarea sa pentru a putea lansa smartphone-ul pe pietele din intreaga lume.

iPhone 8 nu va fi lansat cu Touch ID in carcasa, conform celor sugerate astazi de catre analisti, compania Apple cautand o solutie care sa permita implementarea cititorului de amprente in ecran. Daca Apple nu va reusi sa finalizeze aceasta implementare pana in august, atunci ar urma sa renunte complet la Touch ID pentru a inlocui acest sistem cu unul pentru recunoastere faciala si/sau scanarea irisului.

iPhone 8 este inca de saptamana trecuta zvonit ca fiind pregatit pentru lansare de catre Apple fara a avea Touch ID integrat pe undeva, insa desigur ca decizia nu este deocamdata finala. Apple trebuie sa se decida pana august ce va face cu Touch ID pentru iPhone 8, deoarece atunci ar urma sa intre in productie si chip-urile necesare pentru a sustine functionalitatea acestei componente din terminal.

iPhone 8 – Apple inca lucreaza la Touch ID

iPhone 8 ar putea fi totusi lansat si fara Touch ID, asta daca nu cumva Apple ar dori sa intarzie lansarea iPhone 8, produsul putand ajunge oricum mai tarziu decat ne asteptam. Daca Apple va decide abia in august ce va face cu Touch ID-ul, atunci lansarea iPhone 8 ar putea avea loc abia in octombrie, sau noiembrie, cu cel putin o luna dupa perioada in care majoritatea fanilor asteapta aparitia sa.

iPhone 8 fara Touch ID ar trebui sa aiba un sistem de recunoastere faciala excelent, sau poate unul pentru recunoasterea irisului. Apple permite folosirea Touch ID pentru o varietate de functii foarte importante, inclusiv plati mobile, asa ca iPhone 8 trebuie sa aiba un sistem biometric foarte bine pus la punct, altfel Apple risca sa se faca de ras in fata lumii intregi daca el nu va fi suficient de sigur.

“… if Apple is able to solve its fingerprint problems and place orders for fingerprint ICs before August, it would likely be able to reach volume production in late October or early November. Abandon the fingerprint sensor entirely and rely solely on facial recognition for login and authentication. This option appears increasingly likely as time passes, but is far from ideal.”

iPhone 8 are in momentul de fata unele componente in productie, in timp ce pana in august se asteapta initierea productiei pentru cele care sustin functionalitatea Touch ID. Ca sa fiu complet sincer, nu ar fi exclus ca noi surprize sa apara in perioada urmatoare, asa ca ramane sa vedem cate dintre toate cele stiute pana acum despre iPhone 8 vor mai ramane valabile in luna august.

iPhone 8 ar trebui sa fie prezentat in luna septembrie, iar lansarea ar putea avea loc cel tarziu in noiembrie.

This post was last modified on iul. 10, 2017, 8:23 PM 20:23

Disqus Comments Loading...