X

Samsung Galaxy Note 8 – Lansare Grabita din nou

Samsung Galaxy Note 8 va avea din nou parte de o lansare grabita de catre compania Samsung, aceasta fiind parerea analistilor care urmaresc evolutia pregatirilor pentru noul produs. Conform acestora, Samsung Galaxy Note 8 va ajunge pe piata mai devreme decat trebuia pentru ca vanzarile Samsung Galaxy S8 sunt cu mult sub asteptari, iar iPhone 8 pune multa presiune.

Samsung Galaxy Note 8 este vazut, din nou, de catre Samsung ca o salvare pentru vanzarile mici pe care Samsung Galaxy S8 le are in momentul de fata, lucru contrar asteptarilor. Vedem anul acesta cu Samsung Galaxy Note 8 o sitautie identica, cu cea pe care Samsung a avut-o anul trecut cand a grabit lansarea Samsung Galaxy Note 7 pentru ca vanzarile incepusera sa scada simtitor.

Samsung Galaxy Note 8 va ajunge pe piata mai devreme decat ar trebui, asa cum s-a intamplat si cu Samsung Galaxy Note 7, iar rezultatele ar putea fi… dezastruoase. Daca Samsung Galaxy Note 8 va fi grabit si se vor sari unii pasi ai procesului de dezvoltare, atunci cei de la Samsung ar putea avea parte de aceleasi probleme precum in cazul anului 2016, dar probabil ca lumea nu va mai fi la fel de iertatoare.

Samsung Galaxy Note 8 – lansare grabita din nou de catre Samsung

Samsung Galaxy Note 8 are pregatirile pentru lansare incepute de acum doua saptamani, unii angajati lucrand chiar si ore suplimentare pentru a-l finaliza. Desigur ca vedem exact ceea ce s-a intamplat anul trecut cand Samsung Galaxy Note 7 a fost adus pe piata cu mult inainte de vreme, ignorandu-se eventualele probleme, iar Samsung Galaxy Note 8 pare sa aiba parte de acelasi “tratament”.

Samsung Galaxy Note 8 este grabit pentru ca lansarea iPhone 8 se apropie si ea va afecta cu siguranta vanzarile smartphone-urilor Samsung intr-o masura foarte mare. Samsung se astepta cu siguranta ca toamna sa aduca probleme pentru evolutia Samsung Galaxy Note 8 din punct de vedere al vanzarilor, insa majoritatea lumii crede ca acum compania nu va actiona la fel de prost.

“Samsung Electronics employees have been in the head office for about two weeks. The production schedule is tight, but we are forcing to meet the expected release date in early September. The Galaxy Note 8 is not expected to be much different from the Galaxy S8.”

Samsung Galaxy Note 8 este anuntat a fi un smartphone cu functii foarte interesante, dar si un pret de vanzare foarte mare, asa ca daca va avea problemele pe care le preconizeaza unii, Samsung va fi serios afectata. Este de ajuns ca macar unul, sau doua, Samsung Galaxy Note 8 sa aiba baterii proaste care explodeaza, iar seria va fi imediat interzisa in multe tari, pentru a proteja clientii.

Samsung Galaxy Note 8 are potential, dar daca Samsung se va grabi sa-l aduca pe piata in septembrie inaintea iPhone 8, ar putea gresi serios.

This post was last modified on iul. 11, 2017, 3:42 PM 15:42

Disqus Comments Loading...