X

Inregistreaza Apeluri telefonice pe iPhone

Inregistrarea de apeluri telefonice pe iPhone ste o functie pe care compania Apple inca nu a implementat-o nativ in iOS si probabil nici nu o va implementa prea curand. In ciuda acestui lucru, un nou accesoriu lansat de catre PhotoFast ne permite sa facem asta efort si fara a folosi vreo aplicatie dubioasa care redirectioneaza apelurile noastre telefonice prin servere din diverse tari mai putin cunoscute.

CallRecorder este denumirea acestui accesoriu, el fiind gandit pentru a se conecta in portul Lightning al iPhone pentru a prelua sunetul redat de catre terminalele noastre. CallRecorder poate inregistra nu doar apelurile telefonice facute prin intermediul retelelor GSM, ci si cele VoIP facute folosind aplicatii de mesagerie, sau apeluri de acest gen, asa ca puteti inregistra cam orice va doriti.

CallRecorder inregistreaza apelurile telefonice in format .m4a, cel necesar si pentru tonurile de apel de pe iPhone, iar salvarea lor se poate face in dispozitive, sau intr-un card microSD. Vorbim despre o functionalitate foarte interesanta pe care ne-o ofera CallRecorder, acesta fiind primul accesoriu pentru terminalele iPhone care este capabil sa faca asemenea tipuri de inregistrari.

CallRecorder are butoane dedicate pentru a incepe inregistrarea chiar daca vorbim la telefon in timp ce el este atasat, asa ca totul se poate face foarte rapid si fara efort. CallRecorder trece in momentul de fata printr-o proces de finantare, iar daca va obtine suma necesara, va fi vandut la pretul de 125 de dolari pentru cei interesati sa-l cumpere.

This post was last modified on iul. 15, 2017, 9:00 AM 09:00

Disqus Comments Loading...