X

Samsung Galaxy Note 8 si o Mare Problema

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba o problema mare care le va da batai de cap utilizatorilor din lumea intreaga, insa pe care acestia nu o vor putea rezolva prea usor. Vorbesc aici despre problema citititorului de amprente pe care Samsung Galaxy Note 8 il va avea langa camera duala orizontala din carcasa, implementarea fiind oarecum similara cu cea facuta pentru Samsung Galaxy S8 de catre compania coreeana.

Samsung Galaxy Note 8 are in imaginea de mai joe prezentata toata carcasa pe care o va avea in versiunea finala de design, impreuna cu noua camera duala orizontala. Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 8 are o carcasa mai mare decat Samsung Galaxy S8, camera duala este pozitionata pentru a ocupa o portiune relativ similara precum in cazul celui de-al doilea terminal, iar cititorul de amprente este amplasat chiar langa ea.

Samsung Galaxy Note 8 are totusi dimensiuni mult mai mari decat cele ale Samsung Galaxy S8, sau chiar S8 Plus, deci utilizarea cititorului de amprente va fi mult mai dificila. Folosind Samsung Galaxy S8 Plus chiar si pentru o perioada scurta de timp am observat cat de dificila este utilizarea cititorului de amprente, iar in cazul Samsung Galaxy Note 8 lucrurile vor fi si mai grele pentru utilizatorii terminalului celor de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 si o mare problema pentru utilizatori

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala maxima de 6.4 inch, deci cu pana la 0.2 inch mai mare decat cea a Samsung Galaxy S8 plus. In aceasta idee, utilizatorii cu maini normale vor avea dificultati mari in a folosi cititorul de amprente din Samsung Galaxy Note 8 pentru deblocarea dispozitivelor, iar plangerile vor incepe sa “curga” dupa ce terminalul va fi oficial lansat pe piata.

Samsung Galaxy Note 8 ar fi trebuit sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, insa compania Samsung nu a reusit sa finalizeze tehnologia, asa cum nu a putut nici pentru Samsung Galaxy S8. In aceasta idee, a fost fortata sa ramana cu cititorul de amprente in carcasa Samsung Galaxy Note 8, cea mai proasta decizie de design posibila, care a fost luata cu mult inainte pentru modelele anterioare.

Samsung Galaxy Note 8 va avea cititorul de amprente in carcasa ca un compromis pentru faptul ca are un Infinity Display ce acopera atat de mult din panoul frontal. Daca Samsung Galaxy Note 8 ar fi avut buton Home fizic sub ecran, atunci cititorul de amprente si-ar fi gasit un loc acolo, dar asa Samsung va continua sa isi chinuie utilizatorii cu obligarea intinderii inutile a degetelor pentru deblocare.

This post was last modified on iul. 22, 2017, 9:14 AM 09:14

Disqus Comments Loading...