X

iOS 11 beta 4 aduce o Functie utila pentru App Store

iOS 11 beta 4 aduce o functie foarte utila pentru cei cu iPhone, sau iPad, care mai verifica daca exista actualizari pentru aplicatiile disponibile in App Store. V-am prezentat la un moment dat un truc pentru iPhone si iPad care va permitea sa actualizati pagina cu informatii privind actualizarile aplicatiilor din aplicatia App Store, acesta presupunand apasarea butonului sectiunii de 10 ori pana cand era generata reincarcarea paginii.

iOS 11 beta 4 a implementat acest truc intr-un format nou, pentru ca acum o simpla glisare de sus in jos pe interfata unde sunt afisate actualizarile pentru aplicatii va genera o noua verificare pentru actualizari. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca tragerea interfetei de sus in jos va afisa acea rotita care sugereaza faptul ca aplicatia App Store din iOS 11 beta 4 incepe sa faca verificari pentru a vedea daca avem alte actualizari disponibile pentru aplicatii.

iOS 11 beta 4 este prima versiune a iOS in care avem disponibila aceasta schimbare pentru iPhone si iPad, dar asta nu inseamna ca ea va ramane pana la final, asa ca folositi-va de ea cat puteti.

This post was last modified on iul. 25, 2017, 7:46 AM 07:46

Disqus Comments Loading...