X

HomePod – Priemele detalii dezvaluite de Sistemul de Operare

HomePod are astazi dezvaluite primele detalii despte functionalitate multumtia sistemului de operare care a fost lansat de catre compania Apple. HomePod va fi lansat oficial in cursul lunii decembrie de catre compania Apple, insa astazi a lansat sistemul de operare pentru el, asa ca dezvoltatorii de aplicatii au inceput sa-l verifice pentru a descoperi functiile pe care compania Apple le-a pregatit pentru clientii sai.

HomePod ruleaza o versiune modificata a iOS care nu are implementate elementele necesare pentru a afisa o interfata grafica pe un ecran. HomePod va avea suport pentru functii de accesibilitate, la fel ca oricare alte produse ale companiei Apple, inclusiv sistemul VoiceOver, care permite citirea de informatii fara ca utilizatorul sa se uite la ecran, iar asta ar presupune ca orice informatii din cautari vor putea fi citite pentru utilizatori.

HomePod va avea si o suprafata tactila pe care utilizatorii vor putea apasa pentru a activa asistentul personal Siri, sau pentru a controla nivelul volumului. Acea suprafata este formata dintr-o matrita LED care in viitor ar permite afisarea altor simboluri in functie de ceea ce doreste Apple, insa asta depinde de planurile companiei americane pentru a le permite clientilor sa controleze HomePod folosind atingeri ale boxei inteligente.

HomePod nu are deocamdata implementat suport pentru rularea de aplicatii, sau alte tipuri de extensii, dar este de asteptat ca Apple sa adauge orice doreste prin actualizari viitoare. HomePod va fi lansat de catre compania Apple in cursul lunii decembrie la pretul de 350 de dolari, unul mare pentru o boxa inteligenta, dar asa isi evalueaza Apple in mod obisnuit produsele pentru a le tine in categoria premium.

This post was last modified on iul. 29, 2017, 8:46 AM 08:46

Disqus Comments Loading...