X

Facebook – Noua Functie Lansata pentru Stories

Facebook a lansat in cursul zilei de ieri o noua functie importanta pentru sistemul Stories disponibil de cateva luni pentru aplicatia oferita pe iPhone, Android si desktop. Facebook a lansat functia Stories cu cateva luni in urma pentru a le permite utilizatorilor iPhone si Android, si nu numai, sa partajeze povestile lor zilnice sub forma de poze si clipuri video, ea fiind foarte populara in Snapchat, insa nu chiar atat de iubita in platforma Facebook.

Facebook vrea totusi sa-i creasca popularitatea si gradul de utilizare, asa ca incepand de ieri a extins functionalitatea sistemului Stories pe terminale mobile si desktop. Mai exact, incepand de ieri cei de la Facebook le permit utilizatorilor sa afiseze public orice fel de continut publicat prin intermediul functiei Stories, astfel ca nu doar prietenii vor putea vedea povestile zilnice publicate de catre toata lumea.

Facebook va permite vizualizarea continutului din Stories in mod public pentru a creste numarul de persoane care pot vedea povestile, dar si care pot interactiona cu ea. Limitand accesul la Stories doar pentru prietenii nostri, cei de la Facebook au limitat si numarul de interactiuni care pot fi facute cu acel continut, asa ca vorbim despre o schimbare majora pe care reteaua de socializare o ofera pentru utilizatorii sai.

Facebook – noua functie lansata pentru Stories

Facebook a facut schimbarea prin implementarea optiunii de a alege ca toate postarile noastre din Stories sa fie vizibile in mod public pentru toti cei care ne urmaresc. Acestia vor vedea povestile din Stories chiar in News Feed in momentul in care acceseaza Facebook, deci nu doar prietenii vor avea acest continut afisat, asa cum se intampla pana recent, cand noua functie a inceput sa fie distribuita la nivel global.

Facebook afiseaza optiunile de a afisa povestile Stories in mod public din meniul pentru a edita setarile pentru ele, acolo fiind optiunea de vizualizare publica pentru ele. Dupa schimbarea setarii de acolo, toate povestile publicate in ultimele 24 de ore prin functia Stories vor fi vizibile public pentru toata lumea, asa ca in News Feed-ul Facebook ele vor deveni vizibile pentru toti cei care ne urmaresc conturile.

“This is something we rolled out a few weeks ago. The Public setting allows your Followers to see your story, in addition to your Friends.”

Facebook a preluat aceasta functie Stories direct de la Snapchat, aplicatie care a facut-o populara pentru utilizatorii din intreaga lume. Facebook a implementat-o in WhatsApp, Instagram si Messenger inainte de a o aduce in reteaua de socializare, iar acum ii extinde functionalitatea pentru a o face si mai populara in randul utilizatorilor din lumea intreaga.

This post was last modified on iul. 31, 2017, 9:36 AM 09:36

Disqus Comments Loading...