X

iOS 10 – Pe cate iPhone si iPad a fost Instalat

iOS 10 a fost lansat de catre compania Apple in luna septembrie a anului trecut, iar in curand urmeaza sa fie dat uitarii de catre iOS 11, oferit acum in versiune beta. Totusi, pana in septembrie cand iOS 11 va fi lansat, compania Apple inca mai distribuie iOS 10 pentru iPhone si iPad, iar daca erati curiosi sa aflati pe cate dintre iDevice-urile Apple a fost instalata aceasta versiune a sistemului de operare, ei bine acum aflati.

iOS 10 ruleaza in momentul de fata pe nu mai putin de 87% dintre toate iDevice-urile active la nivel global, cifra totala fiind apropiata, sau usor peste, 1 miliard de unitati. Vorbim despre un numar colosal de iDevice-uri care ruleaza iOS 10 in momentul de fata, restul de 13% fiind impartit intre alte versiuni mai vechi ale iOS, dar si iOS 11, care este oferit in momentul de fata de catre compania Apple in versiune beta.

iOS 10 are datele privind rata de adoptie actualizate de catre compania Apple in data de 28 iulie, deci stim ca sunt cat se poate de exacte. Apple preia aceste informatii direct din serverele sale, iar mai bine decat ea nu poate sti nimeni care este rata de adoptie a iOS 10 si a vechilor sisteme de operare, dezvoltatorii folosindu-se de aceste informatii in procesul de dezvoltare al aplicatiilor pentru iDevice-uri.

This post was last modified on aug. 1, 2017, 4:32 PM 16:32

Disqus Comments Loading...